Uitgeverij De Woudezel

Privacyverklaring van De Woudezel
Wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)


De Woudezel is de eenmanszaak van Elke Bußler. Ik ben de enige die hiervoor verantwoordelijk is en de enige die inzage heeft in persoonsgegevens die op mijn computer zijn opgeslagen.

Op deze website staat geen cookie; nog geen kruimel.
U kunt dus net zo vaak en zo lang op deze site rondneuzen als u wilt zonder dat ik dit ooit zal weten – tenzij u mij erover mailt. Feedback over de site, over de boeken en over Paracelsus zelf is altijd welkom.
Op mijn site geen Facebook-pixel, geen Google Analytics of wat dies meer zij.

Wanneer er een nieuw boek uitkomt (tot nu toe hooguit een keer per jaar), stuur ik daarover een e-mailbericht naar degenen die op mijn lijst van geïnteresseerden staan: mensen die erom gevraagd hebben of die eerder boeken hebben gekocht, en in enkele gevallen personen van wie ik vermoed dat ze geïnteresseerd zijn. Wilt u geen berichten meer ontvangen, kunt u mij gewoon een mailtje sturen en ik haal u direct van mijn lijst af.

Persoonsgegevens van kopers die ik bewaar, zijn naam, adres, e-mailadres en welke boeken u gekocht hebt. Dat laatste met name om u geen folder voor een boek mee te sturen dat u al hebt; naam en adresgegevens dienen voor het sturen van berichten. (In een enkel geval stuur ik een bericht per gewone post wanneer een e-mailadres niet meer werkt.) Als u wilt dat ik uw gegevens verwijder, kunt u mij gewoon een mailtje sturen en ik zal ze direct wissen. Persoonsgegevens worden nooit aan derden doorgegeven.
Ik gebruik geen externe programma's, noch voor het verzenden van nieuwsbrieven noch voor de boekenverkoop. Hierdoor komen dus ook geen gegevens van u bij derden terecht.

Hebt u nog vragen? Mail me dan: info@woudezel.nl